KOTIMUUTTO

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta muutto- tai kuljetuspalvelua Kuopion ja koko Suomen alueella yksityisille sekä yrityksille.

Kuorma-auto kahdella muuttomiehellä - 80€/tunti sis ALV. Samat hinnat myös arkisin ja viikonloppuisin.

MuuttoSavo ei veloita tuntivuokrasta henkilökunnan taukoajat.

MuuttoSavossa on käytössä tuntihinnoittelu. Eli maksatte vain tuntityöstä puolen tunnin tarkkuudella. Mikäli haluatte saada kuljetuksenkestoarvion voitte lähettää meille tarjouspyynnön. Kerro muuttotarpeesi mahdollisimman tarkasti, jotta voimme arvioida muuton keston tunneissa. Kuorma-auto on varustettu kaikella varustuksella, jotta muutto toteutuisi mahdollisimman sulavasti.

MuuttoSavo Oy huolehtii asiakkaiden omaisuudesta ja siksi tarjoaa kestävät ja tilavat muuttolaatikot ilman vuokramaksua muuton yhteydessä.
Kun tilaatte meiltä muuton, annamme tarvittavan määrän laatikoita 14 vuorokaudeksi veloituksetta. Tuomme laatikot ennen muuttoa ja haemme ne pois, kun niitä ei enää tarvita. Arvioimme tarvittaessa laatikoiden määrän.
Itse noudettuna veloitukseton tai toimitettuna toimitusmaksu on 30€ (sis. vienti ja nouto) Kuopion kaupunkialueella (max. 20km Kuopion keskustasta).
Mikäli haluatte itse noutaa muuttolaatikoita, ota yhteyttä ja sovittaan aika.

Tarvittaessa teemme muuton yhteydessä pienet asennukset kuten pesukoneen kytkeminen käyttökuntoon, television viritys, verhojen ja lamppujen asennus.

Voitte suoraan tilata muuton tai kuljetuksen nettitilauspalvelustamme tarjouspyyntölomakkeella tai sähköpostilla muuttosavo@gmail.com.

Tarjoamme muuttojen yhteydessä ja erikseen mm.
* Messukuljetukset
* Pakkauspalvelu, aukipakkauspalvelu
* Muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit

 

Tarjouspyyntö

Mistä olette muuttamassa?

m2

Minne olette muuttamassa?

Muuttolaatikkoita?

Määrä, esim. 10
Jätä tyhjäksi, jos haet muuttolaatikkoita itse, tai jos et tarvitse niitä olenkaan.

Saisko olla muuta?

Määrä