TOIMITUSEHDOT​

  1. Rengas Plan Oy antaa muuttolaatikot veloituksetta viikoksi (7 päivää), jos asiakas pyytää tietyn määrän laatikoita rengastyön tilauksessa tai renkaiden ostamisen yhteydessä, jossa Rengas Plan Oy tekee vahvistuksen, että laatikot on tilattu ja niitä saa hakea sovittuna päivänä. Jos asiakas ei ole pyytänyt laatikoita tarjoupyynnössä ja Rengas Plan Oy:n vahvistuksessa ei ole ollut osoitusta muuttolaatikoiden tilauksesta, Rengas Plan Oy:lla ei ole velvollisuutta tarjota muuttolaatikoita. Mikäli vuokraus kestää enemmän kuin 7 päivää vuokrahinta on 0,14 € / kpl / vrk.

  2. Vuokrattavat välineet, kuten muuttolaatikot, nokkakärryt, nostoliinat, rullakot yms. tulee palauttaa takaisin vastaavassa kunnossa kuin ne on Asiakkaalle toimitettu tai Asiakas on ne noutanut. Muuttolaatikoissa ei saa säilyttää maaleja, öljyjä tai mitään mikä vahingoittaa laatikoita. Mikäli asiakas rikkoo, hävittää tai muuten turmelee vuokratun tuotteen, on asiakas korvausvelvollinen. Vuokrattavista muovisista muuttolaatikoista veloitamme 20€/kpl ja muista tarvikkeista markkinahinnan.
  3. Jos asiakas vahvistuksen jälkeen pyytää vielä lisää laatikoita, Rengas Plan Oy ei ole velvollinen tarjoamaan lisää laatikoita, jos niitä ei sillä hetkellä löydy varastossa.